Jour dygnet runt

Växjös säkraste
låssmed

Har du råkat tappa bort dina nycklar och behöver hjälp? Vi är en pålitlig låssmed i Växjö som kan erbjuda snabb och professionell service.

Arabygatan 19, 352 46 Växjö

Låssmed Växjö med Jour 24/7

Har du råkat tappa bort dina nycklar och behöver hjälp? Vi är en pålitlig låssmed i Växjö som kan erbjuda snabb och professionell service. 

Oavsett om du behöver hjälp med att öppna din dörr eller byta ut ditt lås, finns vi tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan. Vi är bara ett samtal bort och kan vara på plats inom 20 minuter för att hjälpa dig. Utöver akut hjälp kan vi även erbjuda andra typer av tjänster inom lås och säkerhetstjänster. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med lås eller säkerhetstjänster i Växjö.

Lås jour dygnet runt i Växjö med omnejd

0470 – 59 44 40

Offertförfrågan

Våra tjänster

Behöver du akut eller förebyggande hjälp med lås? Då är vi den traditionella låssmeden som du söker! Vi erbjuder den bästa servicen och professionella tjänster inom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador och kodlås. Vårt företag är dedikerat till att hjälpa dig att säkra ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt. Kolla in vår hemsida för att läsa mer om de tjänster vi erbjuder. Och, om du letar efter en pålitlig låssmed i Växjö, leta inte längre än oss!

Extranycklar

Har du tappat bort dina nycklar eller behöver du fler? Vi kan hjälpa dig på bara några minuter genom att tillverka godkända extranycklar som uppfyller kraven från försäkringsbolagen. Men vad gör du om du misstänker att någon obehörig har tillgång till dina borttappade nycklar? Vi påminner dig om vikten av säkerhet och rekommenderar att du byter lås för att undvika eventuella inbrott eller obehörig tillgång till ditt hem eller företag. Vårt företag i Växjö är specialiserat på att erbjuda den bästa servicen för lås och nycklar för att hjälpa dig att hålla ditt hem eller företag säkert.

Byt lås

Behöver du ersätta dina borttappade nycklar eller öka säkerheten i ditt hem? Då kan det vara dags att överväga att byta lås. Numera har digitala lås blivit allt mer vanliga, såsom kodlås eller lås som öppnas med hjälp av en nyckelbricka. Vissa digitala lås är till och med uppkopplade till nätverket och kan styras på distans genom en mobilapplikation, exempelvis. I Växjö, precis som på många andra platser runt om i världen, är digitala lås en innovativ och bekväm lösning för att säkerställa tryggheten i ditt hem.

Nyinstallationer

Om du står inför en renovering eller ett nybyggnadsprojekt i Växjö, så finns det hjälp att få. Vi kan hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för ditt projekt, från säkerhetsrådgivning till installation av lås. Våra leverantörer är bland de främsta i Sverige när det kommer till kvalitetslås, så du kan känna dig trygg med att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar dina behov. Vi erbjuder även kostnadsfria prisförslag för att underlätta för dig som kund.

Passagesystem

Passagesystem är en eftertraktad lösning för företag och bostadsrättsföreningar i Växjö. Utöver smidigheten erbjuder systemet också möjligheten att kontrollera och styra vilka personer som har tillträde till specifika områden i fastigheten. Genom att använda en dator kan behörigheterna enkelt hanteras och uppgraderas eller nedgraderas vid behov. Om din personal arbetar i skift kan ett passagesystem även användas som en enkel metod för instämpling och utstämpling. I Växjö och andra platser runt om i världen har passagesystem blivit ett värdefullt verktyg för att öka säkerheten och effektivisera arbetsflödena i företag och bostadsrättsföreningar.

Rulla till toppen